Hautakivien tarkastus

Hauta ja kiviaita - palvelu tarjoaa toimialansa ainoana edustajana kattavan 25 vuoden takuun, joka kattaa myös juurten, kasvien ja sisään painuneiden arkkuhautojen aiheuttamien vaurioiden korjaamisen.

Ruotsissa hautamuistomerkkien turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Myös Suomessa olisi hyvä huolehtia hautakivien turvallisuudesta

Hauta ja kiviaita palvelu tarjoaa hautakivien turvallisuustarkastuksia standardien mukaisesti. Olemme vuodesta 2015 lähtien tarkastaneet runsaat 100 000 hautakiveä ainakin 50 ruotsalaisen ja tanskalaisen seurakunnan hautausmailla.

Dokumentoimme jokaisen hautakiven kaltevuuden, kiinnitysvaarnojen lukumäärän ja kunnon sekä suoritamme 35 kg rasitustestin standardien mukaisesti, joka kattaa hautakiven turvallisuuden ja hyväksynnän osalta voimassa olevat vaatimukset.

Usein kysyttyä

Kuka järjestää tarkastuksia teidän yrityksessänne?

Kaikki tarkastukset hautausmailla toteuttavat meidän hyvin kokeneet työntekijämme.

Checkproof – digitaalinen tarkastus

Kaikki prosessin vaiheet dokumentoidaan turvallisuussovelluksessa Checkproof, johon lataamme jokaisesta kivestä otetun valokuvan ja dokumentoimme vaihe vaiheelta kaikkien vaatimusten mukaisesti.
Luomme sovelluksen kautta teille Excel ja pdf-muodossa laaditut raportit valokuvineen ja asiakirjoineen sen osalta, miksi tietty kivi ei läpäissyt tarkastusta.
Excel-muodossa laadittuja raportteja voi sen jälkeen ladata seurakunnan omaan ohjelmistoon, jotta tiedot olisivat oikeassa paikassa ja helposti löydettävissä.
Kivet, jotka eivät ole tarkastusta läpäisseet, merkitään järjestelmässämme värikoodeilla: tarkastuksessa hylätty ja vaarallinen kivi merkitään punaisella, tilapäisen vakauttamisen jälkeen keltaisella ja loppuun saatetun vakauttamisen jälkeen vihreällä värikoodilla.

Kiinteät hinnat

Tarjoamme tarkistuksen yhteydessä kiinteän hinnaston mukaan hintatarjouksen vakauttamista vaativien kivien hautapaikkojen haltijoille, mikäli he haluavat käyttää meidän palveluamme kiven korjaamiseen.
Hintatarjous on täysin vapaaehtoinen, ja voi helpottaa mahdollisesti sopivan laatutason ja reilun hintatason tarjoavan yrityksen löytämistä.
 

Tavanomainen tarkastus ja vakauttamisprosessi

Prosessi koostuu seuraavista vaiheista.

  1. Lataamme hautausmaan, korttelin, hautapaikan numeron ja haudattujen tiedot Checkproof-ohjelmistoon
  2. Hautausmaan tarkastus suoritetaan Checkproofissa
  3. Saatte valmiin rapotin, jonka voimme ladata teidän hautamuistomerkkien järjestelmäänne, jotta kaikki tiedot olisivat samassa paikassa
  4. Tilapäinen vakauttaminen tukemisen tai purkamisen ja uudelleen asentamisen kautta – tarjoamme tätä palvelua useiden hautausmaiden haltijoille, paikalle saapuvat tarkastus- ja vakauttamisryhmämme, joten tarkastuksen ja toimenpiteiden välinen ajanjakso on mahdollisimman lyhyt
  5. Raportin voi ladata myös yhdessä muiden tilapäistä vakauttamista koskevien tietojen kanssa, jos olette varannut tämän palvelun meiltä
  6. Hautapaikkojen haltijoille lähetetään viestit
  7. Kivien, jotka eivät ole läpäisseet tarkastusta, vakauttaminen – jos palvelu tilataan meiltä, jälkitarkastusta ei tarvita
  8. Jälkitarkastus – niiden kivien osalta, jonka ovat vakauttaneet hautapaikkojen haltijat tai muu yritys, suoritamme maksuttomia jälkitarkastuksia

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå