Me olemme Trygg Entreprenad

Tarjoamme toimialamme ainoana edustajana kattavan 25 vuoden takuun, joka kattaa myös juurten, kasvien ja sisään painuneiden arkkuhautojen aiheuttamien vaurioiden poistamisen. 

Meidän suomalainen monitaiturimme, jonka voimin lähdemme Suomea valloittamaan.

Karoliina Kaikkonen

Karoliina on Suomen maajohtajamme, hän vastaa mielellään kysymyksiisi ja sovittaessa voi tulla kylään kertomaan sinulle henkilökohtaisesti, kuinka voimme auttaa sinua hautausmaasi kanssa

Hautakivien turvallisuus, urakointi ja huolto

Andreas Sundbom 

Aloitti työn hautausmaiden alalla keväällä 2013, ensin yrityksessä Edurus AB, jossa hänen vastuullaan oli uusien kivien asennus. Perusti omat yrityksensä Trygg (2015), Trygg ApS (2017) ja Trygg Entreprenad (2020). Suhtautuu uskonnollisten kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden kohteiden huoltoon ja kehittämiseen todella intohimoisesti – viettää puolet työajastaan toimistolla ja toisen puolen hautausmailla työskennellen.

Hautausmaan valaistus

Lisette Jespersen

Aloitti vuonna 2017 hiljattain perustetussa yrityksessä Trygg ApS, tehtävänään asiakassuhteiden hakeminen Tanskan markkinoilla. Olemme yhdessä kehittäneet hyvin toimivan hautakivien turvallisuuteen liittyvän osaamisen tuonnin Ruotsista ja olemme nyt yhdessä yrityksen Danska Stenhuggerier kanssa toinen markkinajohtajista. Lisette on yritysten Trygg ApS ja Trygg Belysning osakas.

Kivenveistämö, patsaat ja takorautaiset tuotteet

Brian Sibola

Runsaan 30 vuoden työkokemuksen hankkinut tanskalainen kivenveistäjä ja seppä, joka on toiminut Tryggin palveluksessa vuodesta 2016 lähtien. Brian vastaa Tryggillä kaikkien graniittituotteiden sekä uusien metallikaiteiden valmistuksesta. Hän on pätevä kivirakenteiden konservaattori. Brian osallistuu Tukholman kuninkaanlinnan julkisivun entisöintiurakkaan, kuuluen tanskalaisten kivenveistäjien työryhmään, joka auttaa ruotsalaisia tämän kulttuurihistoriallisesti arvokkaan rakennuksen suurimman entisöintihankkeen toteuttamisessa.  

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå